Bedrijfsprofiel

Transport Ommeren

Transport Ommeren is een internationale logistieke dienstverlener die Europees georiënteerd is. Met trots melden wij u dat we reeds sinds 1981 actief zijn binnen deze sector. En nog altijd bieden wij u onze diensten met veel genoegen aan en voeren deze graag voor u uit.

Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in transport met walkingfloor trailers van en naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Door de jaren heen hebben we zowel ons werkgebied, als onze diensten uitgebreid. Inmiddels bedienen we heel Europa met losgestorte als ook verpakte goederen. Voor wat betreft verpakte goederen verzorgen we zowel stukgoed (LTL), als de zogenoemde full truck loads (FTL).

Onze dochteronderneming, Koeltransport Ommeren, kan daarnaast gekoeld transport van en naar het Verenigd Koninkrijk (Engeland) voor u verzorgen.

Op- en overslag

Naast transport bieden wij op- en overslag aan in onze diverse opslaglocaties. Onze specialisatie hierin is de opslag van diervoedergrondstoffen (zowel verpakt als losgestort). Belangrijk aspect is onze kennis in wet- en regelgeving hieromtrent. Mocht u goederen willen opslaan dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn. Bedenk daarbij ook dat de combinatie op- en overslag met transport zeer interessant voor u zou kunnen zijn!

Wetgeving en kwaliteit

Onze transport en opslag-diensten worden uitgevoerd volgens geldende wet- en regelgeving. Zo zijn we volledig GMP+ gecertificeerd en beschikken over de benodigde overheidserkenningen en –registraties. Een kleine uiteenzetting hierover vindt u onder het kopje kwaliteit.

Wij zijn er ons zeer van bewust dat mens, dier en milieu een enorm heet hangijzer is naar de toekomst. Hierop spelen we met onze huidige bedrijfsvoering zoveel mogelijk in. Hoog in het vaandel staan bij ons onder andere een persoonlijke en open benadering, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, wederzijds respect en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Kortom een gedegen Nederlandse onderneming waarop u kunt vertrouwen.

Meer informatie over onze diensten vindt u bij:
Internationaal transport
Op- en Overslag
Koeltransport
Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!