Onze diensten

In 1981 zijn we begonnen als internationaal transportbedrijf met twee vrachtwagens en met één pand voor op-en overslag. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een transportbedrijf met een vloot van meer dan 40 walkingfloors. Het aantal op-en overslaglocaties zijn tevens sterk uitgebreid en zijn te vinden in de omgeving van Ommeren, waar ons hoofdkantoor gevestigd is. Landelijk zijn we inmiddels een begrip en hier zijn wij meer dan trots op!

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van:

(Inter)nationaal Transportbedrijf

Onze specialisatie op het gebied van (inter)nationaal transport ligt op het vervoer van
tuinturf (potgrond), grondstoffen voor potgrond, verwerkte dierlijke eiwitten (diermeel), diervoeder en gesorteerd recycling materiaal. Het transport van overige bulk goederen is ook mogelijk. Mits rekening houdend met de geldende wet- en regelgeving en/of keurmerken die wij in ons bezit hebben. Ook het vervoer van stukgoed behoort tot de mogelijkheden (zowel FTL als LTL).

Wij bedienen heel Europa. Maar de nadruk ligt vooral op transport tussen de landen Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. Meer informatie hierover zie Internationaal Transport.

Koeltransport

Koeltransport Ommeren verzorgt dagelijks gekoeld vervoer op voornamelijk de landen Nederland, Groot-Brittannië (Engeland) en Duitsland. Zie Koeltransport voor meer informatie hierover

Op- en Overslag

Zowel losgestorte als verpakte goederen kunt u bij ons opslaan. Met name hebben we ons toegespitst op de opslag van diervoedergrondstoffen. Een belangrijk aspect hierin is onze kennis in wet- en regelgeving hierover.

Op- en Overslag verzorgt graag voor u:
– Laden en lossen van kippers, walkingfloors, silo-auto’s, containers, tautliners/huifwagens, koelwagens, kastenauto’s, schepen met zeecontainers en treinen
– Malen en mengen
– Bemonsteren van producten
Zie Op-en overslag voor meer informatie over dit onderwerp.

Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!