Internationaal Transport

Sinds 1981 zijn wij actief als internationaal Transportbedrijf. Mocht u wat te vervoeren hebben dan bieden wij u graag onze mogelijkheden aan. Wij staan bekend om onze heldere en open communicatie. Hierdoor kunnen wij onze diensten de kwaliteit geven zoals gewenst. Een belangrijk punt voor u als klant en wat wij met trots meedelen is dat onze vloot bestuurd wordt door zeer ervaren chauffeurs, welke het vak al zeer lange tijd in onze dienst uitoefenen. Zodoende kunnen wij de kwaliteit continueren, zoals klanten van ons gewend zijn.

Transport Ommeren is gespecialiseerd in het vervoeren van losgestorte goederen, maar ook het vervoer van pallets behoort tot de mogelijkheden. Dit vervoer geschiedt met Walkingfloors. Binnen ons wagenpark beschikken wij over 2 combi-walkingfloors en een 40-tal walkingfloor opleggers. Dit zijn auto’s waarbij wij met een geringe hoogte de producten toch op de gewenste plaats kunnen afleveren. Hiermee bespaart u als klant mogelijke interne distributiekosten.

Walkingfloor

Onze walkingfloor-trailers zijn opleggers van 13,60 m lang, 2,50 m breed en 3,9 meter hoog (rij-hoogte). De inhoud is ca. 90/95 m3. Een enkeling heeft zelfs een rij-hoogte van 3,65 meter.
Het voordeel van een walkingfloor is dat, zodra de auto bij u binnen kan komen wij uw vracht op de door u gewenste plaats kunnen lossen. Dit is een voordeel ten opzichte van de zogenaamde kip-trailers (kippers), welke wel naar binnen kunnen, maar dan een hoogte nodig hebben om de vracht te kunnen lossen. Zoals vermeld rijden wij ook met een tal van combi-walkingfloors rond. Dit is hetzelfde systeem als hierboven omschreven. Deze combi-walkingfloors zijn alleen wendbaarder, waardoor ze op plaatsen kunnen lossen waar we met een trailer van 13,60 meter lang niet bij kunnen komen. Denk hierbij aan een scherpe bocht die genomen moet worden bij een nauwe doorgang.

Bestemmingen

Wij bedienen heel Europa. De nadruk ligt met name op Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Uiteraard behoort vervoer buiten deze landen ook tot de mogelijkheden.

Wat vervoeren wij?

U kunt bij ons terecht voor stukgoed (LTL), ‘full truck loads’ (FTL) en losgestort. Op dit gebied hebben wij zeer geruime tijd ervaring en kunnen wij u binnen Europa goed van dienst zijn met walkingfloor, kipper, silo auto en tautliner.

Voor al het overige vervoer kunt u ons natuurlijk altijd bellen. Wij hebben in de transportwereld veel duurzame contacten, waarmee wij u wellicht van dienst kunnen zijn en voor u het gewenste transport verzorgen.

De nadruk van de te vervoeren goederen met onze walkingfloors ligt op tuinturf (potgrond), grondstoffen voor potgrond, verwerkte dierlijke eiwitten (diermeel), diervoeder en gesorteerd recycling materiaal. Hiernaast kunnen we natuurlijk elk ander losgestort materiaal vervoeren, mits dit niet in strijd is met geldende wet- en regelgeving en/of keurmerken waarvan wij in het bezit zijn.