Koeltransport

Koeltransport Ommeren vervoert voor u bederfelijke goederen zoals levensmiddelen. Hoewel de nadruk op het vervoeren van champignons ligt, kunnen we ook andere producten voor u gekoeld transporteren.

Koeltransport

Temperatuur is uiteraard het meest kritische aspect waar tijdens het transport rekening mee gehouden moet worden. Dit om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Om in te staan voor deze kwaliteit, kunt u ervan uitgaan dat alles via het HACCP protocol vervoerd wordt en dat de vrachtwagens ATP-goedgekeurd zijn.
Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het geconditioneerd vervoer die met ons modern materieel, voorzien van koelmotor en laadklep, ervoor zorgen dat de ons toevertrouwde lading snel, ongeschonden en op de juiste temperatuur op de plaats van bestemming arriveert.
Vanzelfsprekend voeren wij regelmatig controles en onderhoud uit zodat wij altijd voor u klaar kunnen staan om uw producten te vervoeren.

Koeltransport Ommeren bedient voor u heel Europa, maar de vaste lijnen gaan naar Engeland en Duitsland. Niet alleen geconditioneerde goederen, maar ook reguliere vrachten regelen wij graag voor u!

Geconditioneerde opslaglocatie

Verder bemiddelen wij graag voor u bij de opslag van uw gekoelde producten. In Velddriel beschikken we over een geconditioneerde opslaglocatie met diverse koelcellen. Deze zijn BRC S&D gecertificeerd. Kortom we denken graag met u mee om uw logistieke activiteiten te optimaliseren, waardoor u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Wilt u meer informatie over het vervoer of over de opslag van gekoelde producten, neem dan contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst.