Silo-transport

Het vervoer van losgestorte goederen is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. En om deze service verder uit te bouwen, bieden we tegenwoordig naast het vervoer door middel van walking-floors ook silo-transport aan. Hiermee verzorgen wij graag het transport voor u van droge bulkgoederen. Hierbij kunt u denken aan: zout, diverse soorten meel en kalk, schone granulaten en poeders zoals Polyvinylchloride (PVC), Polyethyleen (PE), Polypropyleen (PP) en Polyethyleentereftalaat (PET).

Het is onze klanten bekend dat onze dienstverlening gebaseerd is op het leveren van kwaliteit. U kunt er dan ook vanuit gaan dat uw goederen in een schone oplegger getransporteerd worden naar uw klant. Dit kunnen we onder andere garanderen door ons grote netwerk aan wasplaatsen. Zeker in geval van silo-transport is dit van zeer groot belang. En om te verzekeren dat onze transport via de wettelijke voorschriften en eisen plaatsvindt, voldoen we aan de belangrijkste certificering voor de diervoedersector: de GMP Plus certificering. Met het GMP+ certificaat zijn wij gerechtigd om diervoeder(grondstoffen) te mogen transporteren. Meer informatie over GMP+, vind u hier. Zo garanderen wij u dat uw vracht tijdens het silo-transport bij ons in goede handen is. Wij zijn u dan ook graag van dienst!

Onze silo-opleggers zijn actief in Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Uiteraard verzorgen wij ook graag het transport naar andere landen voor u. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.