Walkingfloor Transport Duitsland

Transport Ommeren verzorgt graag voor u het Walkingfloor Transport Duitsland. Sinds 1981 zijn we actief in deze regio en nog altijd bieden wij u onze diensten met veel genoegen aan en voeren deze graag voor u uit.

Walkingfloor Transport Duitsland

Transport Ommeren is gespecialiseerd in het vervoeren van losgestorte goederen, maar ook voor het vervoer van stukgoed (LTL en FTL) kunt u bij ons terecht. Dit vervoer gebeurt met Walkingfloors. Het grote voordeel van een Walkingfloor is dat deze weinig ruimte nodig heeft om te kunnen lossen. Dit is te danken omdat de lading door middel van een bewegende vloer wordt gelost. Met een combi-walkingfloors lossen wij zelfs in zeer lastig te bereiken plaatsen.
Wilt u echter dat de vracht met kipper, silo auto of tautliner getransporteerd wordt? Dit kan uiteraard ook! Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Rijverbod Duitsland

Als wij voor u vrachten verzorgen in Duitsland, moeten we wel rekening houden met de geldende rijverboden. Voor vrachtauto’s en trekker-opleggercombinaties met een toegestaan totaalgewicht (eigen gewicht + laadvermogen) van 7,5 ton en meer en voor vrachtauto-aanhangwagencombinaties, ongeacht het gewicht, geldt een rijverbod op zondagen en officiële feestdagen tussen 0.00 uur en 22.00 uur. Het rijverbod geldt op alle wegen in Duitsland, ook voor voertuigen zonder lading.
Bij verordening van 13 mei 1985 is een jaarlijks terugkerend vakantierijverbod ingevoerd in de periode van 1 juli tot en met 31 augustus. Dit vakantierijverbod is van kracht op zaterdagen van 7.00 tot 20.00 uur op bepaalde gedeelten van de autosnelwegen en enkele rijkswegen.

Recycling

Wie afvalstoffen vervoert op Duits grondgebied weet dat er bepaalde voorschriften zijn. Sinds 1 juni 2012 geldt voor de transporteur een registratieplicht. De vervoerder moet zich laten registreren door de autoriteit bevoegd voor het grondgebied waar de eerste handelingen met afval worden gedaan. Transport Ommeren is geregistreerd en mag daarom afvalstoffen voor u vervoeren. Omdat echter onze kwaliteit gegarandeerd moet blijven voor wat betreft het transport van diervoeder(grondstoffen), hebben we op het transport van afvalstoffen de beperking dat alleen gesorteerd Recycling materiaal vervoerd mag worden.

Overige Bestemmingen

Behalve Walkingfloor Transport Duitsland, verrichten we ook voor u transport naar:
België
Frankrijk
Nederland
Vervoer buiten deze landen behoort ook tot de mogelijkheden, gelieve contact op te nemen.