Walkingfloor Transport Frankrijk

Fourage en transport Ommeren is gespecialiseerd in Walkingfloor Transport Frankrijk van losgestorte goederen, maar ook het transport van stukgoed (FTL en LTL) verzorgen wij graag voor u. Door onze jarenlange ervaring in deze regio, kunnen we dagelijks op zeer adequate manier onze diensten aanbieden.

Walkingfloor Transport Frankrijk

Het vervoer, dat wij graag voor u regelen, wordt verricht met Walkingfloors. Binnen ons wagenpark beschikken wij over 2 combi-walkingfloors en een 40-tal walkingfloor opleggers. Het voordeel van een walkingfloor is dat, zodra de auto bij u binnen kan komen wij uw vracht op de door u gewenste plaats kunnen lossen. Maar als u liever uw belading vervoerd wilt hebben met kipper, silo auto of tautliner is dat ook mogelijk.

Rijverbod Frankrijk

Uiteraard moeten we wel rekening houden met de geldende rijverboden in Frankrijk. Voor vrachtwagens met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 7,5 ton geldt in Frankrijk een rijverbod vanaf zaterdag 22.00 uur tot zondag 22.00 uur. Dit rijverbod geldt ook voor feestdagen: de dag voorafgaand aan een feestdag 22.00 uur tot en met de feestdag 22.00 uur. Ook gelden in Frankrijk op een aantal dagen in de maanden februari en maart en een aantal zaterdagen in de maanden juli en augustus vakantierijverboden.

Franssprekende chauffeurs

Onze chauffeurs en medewerkers spreken de Franse taal. Dit zorgt ervoor dat de communicatie met de klant soepel verloopt. Zo kunnen de chauffeurs afspraken maken met de klant over laad- en of lostijd. Zo blijven de lijnen kort en eenduidig.

Overige Bestemmingen

Behalve Walkingfloor Transport Frankrijk, verrichten we ook voor u transport naar:
Duitsland
Belgiƫ
Nederland
Vervoer buiten deze landen behoort ook tot de mogelijkheden, gelieve contact op te nemen.