Walkingfloor Transport Nederland

Transport Ommeren is naast internationaal ook nationaal actief als walkingfloor transporteur. Walkingfloor transport Nederland behoort dan ook tot onze kerntaken. Binnen een dag wordt uw vracht geladen en gelost. Wij werken enkel met Nederlandssprekende chauffeurs wat de communicatie tijdens het laden en lossen eenvoudig maakt.

Walkingfloor Transport Nederland

Onze vloot bestaat uit walkingfloors. Deze opleggers hebben als voordeel dat zij tijdens het lossen weinig ruimte nodig hebben. Door de bewegende vloer wordt de vracht als het ware uit de trailer gedeponeerd. Zo kan de lading op elk door u gewenste plaats gelost worden. Dit is vooral van toepassing op losgestorte (bulk) producten. Echter kunt u ook bij ons terecht voor het vervoer van stukgoed (LTL en FTL). Als u uw goederen liever met kipper, silo auto of tautliner wilt vervoeren, is dat uiteraard mogelijk. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Recycling

Transport Ommeren is bevoegd om afvalstoffen in Nederland te vervoeren. Hiervoor hebben we een vermelding op de zogenoemde VIHB-lijst. Om vermeld te worden op deze lijst dient een bedrijf te voldoen aan de volgende 3 criteria: betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Omdat wij onze kwaliteit moet blijven garanderen voor wat betreft het transport van diervoeder(grondstoffen), hebben we op het transport van afvalstoffen de restrictie dat alleen gesorteerd Recycling materiaal vervoerd mag worden.
Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar het kopje Recycling.

Overige Bestemmingen

Behalve Walkingfloor Transport Nederland, verrichten we ook voor u transport naar:
Belgiƫ
Frankrijk
Duitsland
Vervoer buiten deze landen behoort ook tot de mogelijkheden, gelieve contact op te nemen.